Tılsım Yedilisi karşımıza düz bir şekilde geldiğinde mola vermemiz gerektiğini , beklememiz ve yatırım yapma konusunda girişimde bulunmamız gerektiği anların gelişini bize söyler. Beklenti içindeyizdir ama bunun için bizimde çabalamamız gerekir. Eğer bu kart ters geldiyse yaptığımız bir planın olumsuz sonuçlanmasını söyler. Devamlılık için bakış açısının değişmesi gerektiği konusunda ciddi bir uyarıdır. Beklenen para gelmeyecek eski kötü olayların tekrarlanması anlamını taşır

Tılsım Yedilisi Düz Mesajları

Biraz daha sabret
Bu planın işe yaraması için uzun vadeye ihtiyacın var
Elinden geleni yaptığın için ruhun rahat olsun
Şartların biraz daha olgunlaşması lazım

Tılsım Yedilisi Ters Mesajları

Geleceğe yönelik düşün
Zamanlamayla ilgili hatalar yapıyorsun
Zolaya kaçmaktansa biraz daha çabala
Şimdi pes edersen bütün çabaların boşa gider

Tılsım yedilisi aşk hanesinde geldiyse aşk hayatında yaşadığı sorunların çözüleceği anlamına gelir. İyileşme sürecine giriş yapılacaktır. Onarımlar gerçekleşecek ve iki tarafta güzel bir sürece girip uyumlanacaktır. Büyüme ve gelişmeyi temsil eder. Eğer bu kart ters geldiyse çıkmaza gireceğiz ilişkimizde ve bitişle sonlanabileceğini söyler. Karşı tarafın bizden bi beklentisi vardır ve buna çözüm bulmamız gerekir.

Kariyer hanesinde düz gelen tılsım yedilisi güzel haberlerin yolda olduğunu ama bunun için uğraşmamız gerektiğini biraz daha uğraşla kesin bir başarıyı bize söyler. Eğer bir araya ihtiyacımız varsa kısa bir ara hiçbir şeye zarar vermez o yüzden biraz esnekliğin kimseye zararı olmaz. Eğer işlerin duraksaması hakkında uyarıdır. Gelişme olması mümkündür ama çabalanması gerekiyodur. Bu konuda çaba gösterilirse maddi durum düzelebilir.

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.