Tılsım sekizlisi karşımıza geldiğinde, yeni bir şeye başlamışızdır. Öğrenme büyüme çıraklık aşamasındayızdır. Ya da yeni bir eğitime projeye dahil olabilir , dahil olduğumuz işte başarı sağlamamız çok olasıdır. Bir mülakat sınav süreci vardır ama yaptığımız şeyler bizi başarıya götürdüğü için bu durum rahatsız edici bir tempoda değildir. Eğer bu kart ters gelmiş ise kafamızda olan alanda başarısız olabiliriz ve asıl yeteneğimizin olduğunu konuya istediğimize yönelmemiz gerekir. Ancak orada başarı gösterebiliriz. Olmayacağını bildiğimiz bir durumda ısrarcı davranmak bize sadece başarısızlığı getirecektir.

Tılsım Sekizlisi Düz Mesajları

Pes etmek yok
Tempona devam et yolun sonu aydınlık
Kusursuz bir iş çıkarcaksın
Ayrıntıları gözden kaçırma

Tılsım Sekizlisi Ters Mesajları

Tembelsin
Konsantre ol
Sınavda başarısız olabilirsin daha çok çabala
Başarmak için uğraşmalısın

Aşk hanesinde gelen tılsım sekizlisi ilişkiye dair uğraş verici ama bu uğraşların tatlı telaşlar olduğunu bize söyler. İlişki için yeni keyifli güzel bir süreç vardır. Sabrettiğiniz konu her neyse o olumlu sonuçlanacaktır. Eğer bu kart ters gelmişse taraflardan birinin ilişkiden ya da kişiden kopuk yaşadığını bize söyler. Birbirinizi ya da durumu değiştirmeye çalışmaktan ziyade olanı kabullenmek ilişkinin devamlılığı için doğru bir adım olur

Kariyer hanesinde gelen tılsız sekizlisi ise tempoyu düşürmeden hedefe hızla yürürsek kesin bir başarının var olacağını söyler. Ama biraz daha detaylara dikkat etmemiz gerekir detaylarla birlikte çok daha iyi sonuçlara ulaşabiliriz. Fakat bu kart ters geldiyse çalışma isteğimiz vardır ama bu konuda tembellik ediyoruzdur böyle devam edersek geçmemiz gereken o sınavdan kalabilir işimizi kaybedebiliriz.
Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.