Eğer Tılsım onlusu karşımıza geldiyse bir yerden miras gelme ihtimali vardır. Elinize gelmesini beklediğiniz toplu para ödenmesi gereken borç işleri hal olacaktır. İş yerimizde ya da çevremizde daha fazla saygınlık göreceğimiz o süreç başlamıştır. Fakat bu kart ters geldiyse kötü şans ve bahtsızlığa işaret eder. Dolandırılmalara- kandırılmalara karşı temkinli davranmalıyız. Hukuki bir süreç varsa tazminat ödeyebilir başkası yüzünden borçlanabiliriz.

Tılsım Onlusu Düz Mesajları

Şansın ve keyfin yerinde
İnanılmaz bir başarıya imza atacaksın
Ailen ve sevdiklerinin arasındaki o sorun çözülecek
Kutlama yapacaksın

Tılsım Onlusu ters Mesajları

Çok fazla açılıyorsun
Zararın neresinden dönersen kardır
Bir şeyleri artık kapatman gerekiyor
Hatalarından neden ders çıkarmıyorsun

Aşk hanesinde düz beliren tılsım onlusu sevdiğimiz kişiyle güzel vakitler geçireceğimize sıkıntıların biteceğine hatta evlilik için ileriye yönelik güçlü ve emin adımlarla ilerlemeye başlayacağımıza işarettir. Eğer hayatımızda biri yok ise bu kar karşımıza varlıklı birinin çıkacağını bize söyler. Fakat ters geldiyse artık bazı şeyleri noktalamamız bitirmemiz konusunda bir uyarıdır. Bu ilişkimiz olabileceği gibi kendi kötü alışkanlıklarımızda olabilir.

Kariyer ve para hanesinde düz bir şekilde geldiyse gerçekten hayatımızın nirvanasına yaklaştığımız ya da orada olduğumuz süreçteyizdir. Sevdiklerimize istediğimiz şekilde destek olacak kadar saygınlık ve parayı elde edeceğizdir ama bu kart ters bir şekilde geldiyse harcamalarımıza ya da hareketlerimize dikkat etmezsek ciddi bir başarısızlık ve kötü baht bizi bekliyordur. Fakat toparlanmak için hala vaktimiz vardır.
Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.