Tarotta tılsım dokuzlusu karşımıza düz bir şekilde karşımıza geldiğinde lüks ve rahatlığa kavuşacağımız konusunda güzel bir telkindir. Şans kapılarımız açılmıştır. Bir yerden para gelebilir ya da umutsuz olduğumuz bir konuda beklenmedik güçlü bir destek alabiliriz. Ama bu kart geldiğinde bazen kendi kendimize yetebildiğimiz konusunda da mesajcıdır. Eğer bu kart bir bakımda ters gelmiş ise ailevi sorunlar yaşayabilir, biri bizim hakkımızda artniyetli düşünüyor ve iyi niyetimizi kullanmak istiyor olabilir.

Tarot Dokuzlusu Düz Mesajları

Elindeki fırsatı güzel değerlendir
Beklediğin para gelecek
Hedeflerine ulaşacaksın sadece inan
Rakibin yok

Tarot Dokuzlusu Ters Mesajları

Beklediğin şeyler olmayabilir
Ayağını yorganına göre uzat
Kötü kararlar veriyorsun
Haksızlıklara karşı temkinli ol

Aşk hanesinde gelen düz gelen tarot dokuzlusu, bir hediye alınacağına karşıdaki insan sevgisini göstermekte zorlanıyorsa bunu göstermeye başlayacağını bize söyler. Eğer arada 3. kişi etkileri varsa bunlarda aradan çekilecektir. Fakat bu kart ters bir şekilde belirdiyse taraflardan biri haksızlık yapıyordur kullanılan bir değer söz konusudur. Bazen bu kart daha objektif olmamız konusunda bizi uyarır

Eğer kariyer para hanesinde düz bir şekilde belirdiyse işlerimizin önünün açılacağı parasal anlamda yüksek gelir kazanç salanılacağı başarı elde edileceğini söyler. Bu kartı gördüğünüzde bilin ki artık bişeyleri kazanmanın zamanı gelmiştir. Fakat bu kart ters bi şekilde geldiyse kararlarımızı gözden geçirmeli gerekirse farklı alanlar farklı yollar denemeliyiz. Aksi taktirde kayıplar yaşayabiliriz.
Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.