Tılsım beşlisi bir bakımda yoksulluk özgüven eksikliği ihtiyaç sahibi olmak gibi konuları ele alır. Bir kayıp yaşamışızdır ve bu kaybın etkisinden çıkmakta zorlanıyoruzdur. İmkansızlık ve zorlu bir sürecin bizi beklediğinin göstergesidir. Fakat bu kart ters geldiğinde anlam tersine döner ve olan süreçten çıkacağımızı kurtulacağımızı gösterir. Ortada bir hastalık varsa bununda iyileşeceği konuda bizi uyarır.

Düz Tılsım Beşlisi Mesajları

  • Zamanın var
  • Bardağın dolu tarafından bakmayı dene
  • Eksiğe değil güçlü olan tarafa odaklan
  • Bazı kayıplar olsa da yeni çözümler bulunabilir

Ters tılsım beşlisi mesajları

Borçlar ödenecek
Bir yardım gelecek
Olumlu gelişmeler yaşayabilirsin
Durum sandığın kadar kötü  değil

Aşk hanesinde beliren tılsım beşlisi kesinlikle eksik bir ilişkinin içindeyizdir. İlişkinin içerisinde olsak bile özlem ve vuslat vardır. Geçmişe ya da geleceğe bu durum bazen bize çaresiz hissettirebilir. Bu kartı gören kişi ilişkiyi gözden geçirmeli ve kendi hakkını göz önünde bulundurmalıdır. Ters gelen tılsım beşlisi ise aşk hayatımızda olumlu gelişmelere adım atacağımızı söyleyebileceği gibi bazen durum ve olaylara objektif yaklaşamadığımız bencil davrandığımız konusunda bizi uyarır. Kariyer hanesinde ise düz geldiyse eksik yönlerimizi düzeltmeye çalışmaktan asıl yeteneğimizi görememeye başlamışızdır ve bu da bizi başarısızlığa itmiştir. Eğer ters geldiyse bir destek ile yeni iş bulabilir ya da hedefimize ulaşacağımız yolda dışardan olumlu etki alırız. 
Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.