Tarotta değnek ikilisi karşımıza çıktığı zaman bir plan aşamasında olduğumuzu, zorluklar çıksa da bunun üstesinden gelebilirsek niyetimizde olumlu sonuç alacağımızı bize söyler. Siz bir aşamadan süreçten geçtiniz ve artık ne istediğinizi biliyorsunuz der değnek ikilisi. İnce eleyip sık dokuyor ve planlayarak hedefinize adım adım yaklaşıyorsunuz. Karttaki resimde gördüğümüz gibi değnek ikilisi biraz da keşifle ilgilidir. Açılımda değnek ikilisi görüyorsanız, plan ve projelere devam edin. Bu kart bazen bize denizaşırı seyahet, iş değişikliği koşullarda farklılaşmayı da gösterebilir. Fakat bu kart ters geldiğinde kaygılı olduğumuz ve bazı şeyleri yoluna koymakta zorlandığımızı bize söyler. Gözden kaçırdığımız ihmal ettiğimiz durumlar olabilir ve bu durumlar bizi içsel sıkıntıya sürüklemiş olabilir. Ters gelen değnek ikilisi yaptığımız planımızın eksikliklerden dolayı olumsuz sonuç alabileceğimizi söyler.

Düz değnek ikilisi mesajları

  • Sabreden derviş muradına ermiş
  • Kafandaki plan işe yarayacak
  • Doğru zamanda doğru hamleyi yapacaksın
  • Değişimi başlatacak kişi sensin

Ters değnek ikilisi mesajları

  • Acele etme sakin ol
  • Emeklemeden koşamazsın
  • Karşına çıkan engelleri küçümseme
  • Adım atmadan önce hesaplar yap

Aşk hanesinde beliren düz Değnek ikilisi ilişkiye dair uzun vadeli konuşmalar yapılacağını söyler. İlişkiye dair kararlı istikrarlı süreçler bizi beklemektedir. Ters gelen değnek ikilisi ise ilişkide ikilem bir kararsızlık olduğu konusunda bizi uyarır. Net bir bitişi söylemese de sorunlar çözülmez, kararsızlıklar ortadan kalkıp denge kurulmaz ise bitişe doğru gidebileceği konusunda uyarı kartıdır.

Kariyer-iş hanesinde beliren düz değnek ikilisi beklediğimiz bir terfi varsa bunu alacağımızı, planlarımızın işlerimizin yoluna gireceğini söyler. Aynı zamanda beklediğiniz bir değişim var ise bunun hayrınıza sonuçlanacağını söyler. Ters gelen değnek ikilisi ise işimizde yeterli verimi gösteremediğimiz ve bundan dolayı kazancımızın kısıtlanacağı anlamına gelebilir. Bir hedefimiz vardır ve bizim o yolda eksiklerimiz vardır. Bunu düzeltmezsek olumlu sonuç almak zorlaşacaktır.

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.