Düz tılsım prensi tarot kartı, tutku ve odaklanma ile bağlantılı bir kart olarak bilinmektedir. Düz tılsım prensi genellikle işinizle, hayatınızla alakalı tamamlamanız gereken her şeyi kolayca tamamlayabileceğinizi anlatır ve ayrıca bu kart size, biraz daha odaklanmanız gerektiğini söyler. Genel anlamda oldukça olumlu olan düz tılsım prensi tarot kartı, tutarlı ve sağlam birine dönüşeceğiniz döneme işaret eder. 

Ters tılsım prensi tarot kartının anlamı ise düzünün tam aksine odağınızın yeteri kadar güçlü olmadığını, konsantre olmakta zorlandığınızı ifade etmektedir. Bu durum hayatınızın her alanına özellikle de kariyer hayatınıza çok fazla yansımış olabilir. Ters tılsım prensi, işiniz ve hayatınızla ilgili çok yorulmuş ve boğulmuş hissettiğinize işaret ediyor olabilir. Bu kart tarot destenizde göründüğü zaman kısa bie tatile çıkabilir, sevdiğiniz aktiviteleri yapabilir veya yakın çevrenizle daha sık buluşabilirsiniz bu saydıklarım zihninizi ve ruhunuzu dinlendirecek ve sizi kötü şartlardan kurtaracaktır.

Düz Tılsım Prensi Kartının Bize Verdiği Mesajlar

 •Sonuca odaklan
 •Eline bir miktar para geçecek
 •Planlarının getirisini alacaksın

Ters Tılsım Prensi Kartının Bize Verdiği Mesajlar

 •Yeniliklere açık ol
 •Gelecek için birikim yapmalısın
 •Daha fazla çaba göstermelisin
 •Disiplinli olmalısın

Düz Tılsım prensi tarot kartı, aşk hanenizde ise genel olarak tutkulu, zeki, eğlenceli ve sizi seven birine işaret etmektedir. Eğer bir ilişkiniz yok ise yakın bir zaman da hayatınıza bu karakter de biri girebileceğinin mesajını verir. Eğer ilişkiniz varsa, tılsım prensi tarot kartının aşk konusundaki anlamı bağlılık ve sadakate işaret etmektedir. Bu dönemde partnerinizle aranızda ki uyum artabilir ve hatta ilişkinize yeni bir boyut kazandırma şansı bulabilirsiniz. Fakat bu dönemde en önemli şey ilişkinizi monotonluktan kurtarmanız olacaktır. Ters tılsım prensi tarot kartının aşk anlamı ise , aşk hayatınızla ilgili konularda uzun vadeli ilişkilere, işleri ciddiye bindirmeye niyetli olmadığınız bir döneme işaret etmektedir. Bu kart desteniz de görünüyorsa eğer, ilişkinizden bunalmış veya bazı konularda kararsız kalmış olabilirsiniz ani bir karar vermeden önce bu dönemin geçmesini beklemeniz sizin içinde olumlu olacaktır. Ayrıca bu kart aşk hanenizde görünüyor ise uzun vadeli bir ilişki için plan yapmak adına doğru bir dönem olmadığı gibi bu dönemde başlayan ilişkilerin de ömrünün kısa olacağı söylenebilir.