Kupa dörtlüsü destemizde göründüğü zaman hayatımızın bu dönemini içedönük yaşamayı tercih ettiğimiz anlamına gelebilir. Bir sonraki adımımızda karar vermeden önce biraz soluklanmaya ihtiyaç duyduğumuzu ifade eder. Bazı çekici fırsatları reddetmemiz gerekebilir fakat bu dönemden sonra çok daha büyük fırsatların bize geleceğini ifade eder. Kupa dörtlüsü destemizde ters bir şekilde görünüyor ise hayal kırıklığına uğramış gibi hissettiğimizi söyler. İçinize kapandığınızı sorunlarınızın üstesinden gelemeyeceğinizi düşündüğünüzü söyler. Ama gerçekci olun eninde sonunda bu durumlarla yüzleşmek zorunda kalacaksınız.

Düz Kupa Dörtlüsünün Bize Verdiği Mesajlar

  • Silkelen ve kalk
  • Amacın sana gelmesini beklemek sen git ve al
  • Bir an önce harekete geçmelisiniz

Ters Kupa Dörtlüsünün Bize Verdiği Mesajlar

  • Çıkış yolu var ama ararsan
  • Biraz yalnız kalmak sana iyi gelecek
  • Amaçların uğruna savaşmalısın
  • Hayat boş değil sana öyle geliyor
  • Enerjini toplamalısın

Kupa dörtlüsü aşk hanenizde gözüküyor ise herhangi bir ilişkiniz yoksa, düz kupa dörtlüsü tarot kartı, aşk hayatınızın sıkıcı ve monoton hale geldiğine dair işaret eder. Bu durum, ayrılık sonrasında ortaya çıkmış olabilir. Eğer bir ilişkiniz varsa, partneriniz ile yaşantınızı daha hareketli ve heyecanlı hale getirecek yeni arayışlar içine girebilirsiniz. İlişkinizi monotonluktan kurtaracak aktivitelere dahil olmayı, beraber farklı konularla ilgilenmeye dikkat etmelisiniz. Bu sayede ilişkinizi çok daha iyi bir yola sokabilir, sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz. Fakat kupa dörtlüsü ters gelmiş ise aşk hayatınızda hareketli ve dinamik bir döneme işaret etmektedir. Tutkunuz, motivasyonunuz ve yeni arayışlara açık olmanız sayesinde pek çok iyi fırsatla karşılaşabilmeniz mümkün olacaktır. Eğer bir ayrılıktan sonra iyileşme sürecindeyseniz, ters kupa dörtlüsü tarot kartı, bu sürecin en iyi şekilde geçeceği ve artık sorunlarınızdan kurtulmaya başladığınız anlamına gelir.

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.