Kupa beşlisi tarot kartı, tarot destesi içinde en yoğun anlam taşıyan kartlardan biri olarak görülmektedir. Bu kartın taşıdığı yoğun anlamların genellikle negatif olması dikkat çeker. Bu kart, kayıplara, olumsuz anlamda değişimlere işaret etmektedir. Düz kupa beşlisi tarot kartı, hayal kırıklığı yaşatan durumları ifade etmektedir. Kartın taşıdığı enerji, olumsuzluk üzerine kurulu olduğu için, genellikle beklediğiniz sonuçları alamayacağınız işleri ifade etmektedir. Ters kupa beşlisi tarot kartı genellikle nispeten olumlu anlamlara sahiptir. Geçmişte yaşadığınız pişmanlıklardan ve kötü durumlardan kurtulduğunuza, kendinizi daha iyi bir pozisyonda bulacağınıza işaret eder. Geçmişte yaşadıklarınızın sonuçlarını kabullenmeye başladığınızı gösterir. Böylece, yaşayabileceğiniz problemlere önceden önlem alabilir, geçmişten ders çıkararak daha iyi bir yol çizebilirsiniz.

Düz Kupa Beşlisinin Bize Verdiği Mesajlar

  • Gerçeği kabullen artıki
  • Geçmişte yaptığın hatalardan ders al
  • Gerçeklere sırtını dönmüşsün
  • Kaybettiklerinle değil sahip olduklarınla ilgilen

Ters Kupa Beşlisinin Bize Verdiği Mesajlar

  • Sana senden başka kimse yardım edemez
  • Acele etme isteklerinin olması için biraz zaman var
  • Her kapanan kapı ardından başka kapı açılır
  • Daha olumlu düşünmelisin 
  • Çözümü başka yerde arıyorsun

Düz kupa beşlisi tarot kartının aşk konusundaki anlamı, geçmişten gelen bir olay nedeniyle kendinizi kötü hissettiğinizi ve olumsuz hislere kapıldığınızı ifade ediyor olabilir. Geçmiş ilişkiler, pişmanlıklar veya ayrılıklar bu gibi problemlere sebep olabilir. Eğer ilişkiniz varsa, ilişkinizin sorunlarla karşılaşabileceğini de anlatıyor olabilir. Bu durum, ilişkinizdeki kararlarınızı gözden geçirmeniz ve gerekli olan adımları atmanız için oldukça önemli bir işaret taşımaktadır.Ters kupa beşlisi tarot kartı, aşk konusunda geçmişi bırakmanız ve devam etmeniz gerektiğini gösteren net bir anlama sahiptir. Eğer yakın zamanda bir ayrılık yaşadıysanız, geçmişin yükünden ve hüznünden kurtulmanız için iyi bir fırsatı işaret etmektedir. Eğer geçmişten ders alır, problemlerinizi çözmek adına adım atarsanız hayatınızda yeni güzelliklerle karşılaşacağınıza dair bir işarettir. Bu süreçte kendinize zaman vermeniz, duygusal yaralarınızın iyileşmesine izin vermeniz gerektiğini de unutmamalısınız.

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.