Düz kılıç şövalyesi, istediğinizi elde etme konusunda iddialı olduğunuzun işaretidir. Geriye çekilip bir şeylerin olmasını beklemiyorsunuz. Her zaman ilk hamleyi yapıyor ve istediğiniz şeyi alana kadar peşini bırakmıyorsunuz. Bu enerjiyi hayatınızın bütününde de kullanabilirsiniz. Kendinizi geleceğinizin yaratıcısı olarak görün ve bunun gerçekleşmesi için gerekli adımları atmaya hazır olun. Ters açılmış kılıç şövalyesi de yavaşlamanız gerektiğini önerebilir, aksi takdirde şiddetli tükenmişlik ve bitkinlik riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Her şeye dahil olmak istiyorsunuz, ancak enerjinizi odaklayamadığınız için hiçbir şeyde başarılı olamıyorsunuz. Hal böyle olunca da, ortada çok sz başarı olmasına rağmen, gün geçtikce daha çok yoruluyorsunuz. Önce kendinizi toparlamak, düşüncelerinizi toplamak ve yalnızca en önemli önceliklere odaklanmak için biraz zaman ayırın.

Düz Kılıç Şövalyesi Kartının Bize Verdiği Mesajlar
• Hızlı gelişmeler olacak
• Aniden beliren biri herşeyi değiştirebilir
• Asla düşünmeden hareket etme
• Savaşa hazırlan

Ters Kılıç Şövalyesi Kartının Bize Verdiği Mesajlar
• Tembelliği bırak
• Düşünmeden karar verme
• Düşmanlarını ciddiye almalısın
• Kötü niyetli biri var

Kılıç şövalyesi tarot kartı aşk anlamı, ilişkinizde kimi zaman duygusal gerilimlerle karşılaşabileceğinizi ifade eder. Bu gerilimlerin sebebi, duygularınızı açmakta zorlanmanız olabilir. Bununla birlikte, karşı tarafın da duygularını ifade etmekte zorlandığına şahit olabilirsiniz. Açık bir iletişim kurduğunuz sürece tüm sorunların üstesinden gelmeniz mümkündür. Yeni bir ilişkiye başlamayı düşünüyorsanız, partnerinizin sizi tam olarak anladığından emin olmanız çok önemli. Ters kılıç şövalyesi tarot kartının aşk anlamı ise, ilişkinizde empati, hassasiyet ve duygu yoksunluğu çekeceğiniz bir dönemi işaret eder. Karşılıklı olarak partneriniz ile hislerinizi açmakta zorlanabilir, kendinizi sınırlandırılmış ve zor durumda hissedebilirsiniz. Eğer ilişkiniz yoksa, bu dönemde başlayacak ilişkilerde de benzer durumlarla karşılaşma ihtimaliniz bulunmaktadır. 

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.