Düz kılıç prensi, yeni bir projeye başlamak için bir işaret arıyorsanız bu kart size hadi yapın diyor. Hangi yolu seçerseniz seçin, her zaman zorluklar olacaktır ve herkes seçimlerinizden heyecan duymayabilir. Tüm enerjinizle tutkularınızın peşinden gitmelisiniz. Kılıç prensi, önünüzde engeller ve zorluklar görünse de harekete geçmeniz için sizi teşvik eder. Ters açılmış kılıç prensi ise, çok konuşulmasına rağmen, bu konuşmaların hiç birinin hayata geçirilmediğinin ifadesidir. Dürüstlüğünüzü ve itibarınızı korumak için, tutamayacağınızı bildiğiniz sözler vermeyin veya sonradan pişman olacağınız şeyler söylemeyin. Ayrıca, size verilmiş olan taahhütlerine karşı da dikkatli olun ve vaat ettiklerini yerine getireceklerinden emin olmak için önlemler alın. Etrafınızda olan ya da karşılaşacağınız her şeyi bilen tiplerden uzak durun. Abartılı hikayelerle sizi etkilemelerine müsaade etmeyin.

Düz Kılıç Prensi Kartının Bize Verdiği Mesajlar
• Ani kararlardan kaçın
• Geçici değil mantıklı çözümler bul
• Arkandan dedikodu biri var
• Sorunlarını iyi analiz etmelisin

Ters Kılıç Prensi Kartının Bize Verdiği Mesajlar
• Uyanık ol
• Kendini ezdirme
• Vaktini boş işlerle harcama
• Düşman saldırısına hazır ol

Kılıç prensi tarot kartının aşk anlamı oldukça değişkendir. Eğer hayatınızda biri yoksa, özellikle entelektüel birikimi yüksek, zeki ve enerjik insanlara çekildiğinizi görebilirsiniz. Bu özelliklere sahip birinin karşınıza çıkma ihtimali oldukça yüksektir. Eğer ilişkiniz varsa, ilişkinizde tartışmalara girmeyi, karşılıklı olarak konuşmayı seveceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Bu dönemde, ilişkinizin yeteri kadar tutku içermediğini, monotonlaştığını da düşünebilirsiniz. Ters kılıç prensi tarot kartı ise, ilişkiler konusunda empatiden, hassasiyetten ve derinlikten yoksun bir kişiyi temsil etmektedir. İlişkinizde bu sebeplerden dolayı pek çok tartışma ve kavgayla karşılaşma ihtimalinize dikkat çeker. Yine aynı şekilde, haklı olmak uğruna karşılıklı olarak yıpratıcı davranışlar içine girebilirsiniz. Ters kılıç prensi tarot kartı, ilişkinizde iletişim sorunları olduğuna, bu sorunların mutlaka düzeltilmesi gerektiğine dikkat çekmektedir. 
Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.