Düz kılıç beşlisi tarot kartı, bazı sürtüşmelere ve ters düşmelere girdiğiniz anlamına gelmektedir. Diğer insanlarla tartışabileceğiniz gibi kendi içinizde sorunlar yaşıyor da olabilirsiniz. Bu tartışmaları kazanıyor gibi görünseniz de uzun vadede zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu durum, kendinizi izole etmenize, insanlardan uzaklaşmanıza sebep olabilir. Ters kılıç beşlisi tarot kartı, tartışmalarla ve çatışmalarla geçen bir dönemde, sağduyulu olmayı, kabullenmeyi öğrendiğiniz anlamına gelmektedir. İnsanlarla olan ilişkilerinizin daha iyiye gideceğini, önceden yaşadığınız problemlere karşı doğru adımlar atabileceğinizi ifade eder. Geçtiğiniz tartışmalı ve hararetli süreçlerin sona yaklaştığını anlatmaktadır.

Düz Kılıç Beşlisi Kartının Bize Verdiği Mesajlar

  • Kendine güven
  • Çatışma artık son buldu
  • Gücünü asla kötüye kullanma
  • Bu olaydan çok fazla kişi etkilenebilir

Ters Kılıç Beşlisi Kartının Bize Verdiği Mesajlar

  • Olmuyorsa zorlama
  • Düşmandan bir hamle daha gelecek
  • Mücadeleden kaçma

Düz kılıç beşlisi tarot kartının aşk anlamı, ilişkinizde pek çok tartışmaya, ego çatışmasına işaret edebilir. Partneriniz ile karşılıklı olarak çekilmez insanlara dönüşebilme ihtimaliniz bulunmaktadır. Bu gibi durumlarda, ilişkinizi sağlam temeller üzerine oturtmak ve korumak için sağduyulu olmayı unutmamalısınız.Ters kılıç beşlisi tarot kartının aşk anlamı ise, ilişkinizde var olan gerginliğin azalacağını, artık çok daha sakin ve rahat bir yolun sizi beklediğine işaret eder. Eğer yakın zamanda tartışmalar ve çatışmalarla partnerinizle birbirinizi kırmışsanız, bunu düzeltmek için doğru bir zaman olduğu söylenebilir. İletişim kurduğunuz, sorunlara çözüm odaklı yaklaştığınız sürece aşk hayatınız düzene girecektir. 
Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.