Düz kılıç ası gücü temsil eder. Ama kılıç iki ucu keskin bir bıçaktır, yaratıp yok edebileceğini ima eder. Güçle birlikte sorumlulukta gelir. Bencil veya saldırgan gücten ziyade herkesin iyiliği için fırsatı nasıl kullanacağınız size kalmış olacaktır. Güçlü bir kalbe ve zihne ihtiyacınız olacak ve gücünüzü herkesin yararına kullanmanın yolunu bulmanız gerekecek. Kılıç ası ayrıca sizi gerçeği takip etmeye ve adaleti bulmaya teşvik eder. Herkes için adaleti savunan bir karaktere sahipsiniz. Bu konudaki bakış açınız ve net duruşunuz ile gurur duyuyorsunuz ve adalet için savaşmaya hazırsınız. Ters açılmış kılıç ası ise, hayal kırıklığı yaşadığınızın ifadesi olabilir. İşler umduğunuz gibi gitmemiş olabilir, halihazırda sizin için bir anlamı kalmamış bir işle uğraşıyor olabilirsiniz ya da zihninizde bir çok fikir uçuşurken hiçbirine odaklanamıyor olabilirsiniz. Bu kart sizi hatatta ne istediğinizi açık bir şekilde tanımlamaya davet ediyor. Kendinize akılcı hedefler belirleyin, böylece ne için çalıştığınız konusunda net olabilirsiniz. Temel bilgilere odaklanın ve daha iyi planlama yapın. Özlemleriniz ve hedefleriniz konusunda net olun.

Düz Kılıç Ası Kartının Bize Verdiği Mesajlar
• Hedefe odaklan
• Savaş başladı
• Yeniliklere açık ol
• Tüm engelleri aşacak güce sahipsin

Ters Kılıç Ası Kartının Bize Verdiği Mesajlar
• Silkelen ve kalk
• Kendine daha fazla güvenmelisin
• Geçmiş geride kaldı sadece önüne bak
• Başaracağına inan

Düz kılıç ası tarot kartının aşk anlamı, zeka dolu konuşmalardan hoşlanacağınız, daha çok zeki insanlara çekileceğiniz bir dönemi ifade eder. Bu durum, partneriniz ile aranızda çok daha yapıcı bir iletişim ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Bu dönemde, hayatınızdaki insanla birbirinizi daha iyi tanıdığınızı, bağlarınızın geliştiğini görebilirsiniz. Eğer ilişkiniz yoksa, geçmişten gelen kötü travmalardan kurtulduğunuzu, artık yeni bir ilişkiye başlayabileceğinizi düşünebilirsiniz. Bu dönemde, hayatınıza girecek olan kişilerin daha donanımlı, zeki olmasını isteyebilirsiniz. Ters kılıç ası tarot kartının aşk anlamı ise, halihazırda yaşadığınız kafa karışıklığı ve problemlerin yaşantınızı olumsuz etkilediğnii göstermektedir. Bu kafa karışıklığı, ilişkinizde gereksiz yanlış anlaşılmalara, tartışmalara ve suçlamalara sebep olabilir. Yine aynı şekilde, partneriniz ile ortak noktayı bulmakta zorlanabilirsiniz. 
Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.