Düz değnek sekizlisi sizi akışa bırakmaya teşvik eder, buna direnmeyin. Şu anda her şey hızlı hareket ediyor, bu nedenle hedeflerinizi ve hayallerinizi gerçekleştirmek için bu ileri ivmeden en iyi şekilde yararlanın. Evrenin enerjisinin içinizden akmasına ve dizi hedefinize yaklaştırmasına izin verin. Hazır olmadığınız veya bilinmeyenden korktuğunüz için işleri yavaşlatmaya çalışmak bu fırsatı boşa harcamak olur. Bunun yerine enerjiyi, olumlu değişimi körüklemek ve önemli sonuçlar üretmek için kullanın. Ters değnek sekizlisi ise, bir fikir veya planla ilerlemekte olduğunuzu gösterir, ancak devam etmeden önce yavaşlamanız ve sonraki adımlarınızı düşünmeniz gerekir. Acele ettiğinizde, bir şeyi kaçırabilir ve hata yapmaya veya yanlış kararlar vermeye eğilimli olabilirsiniz.


Düz Değnek Sekizlisinin Bize Verdiği Mesajlar 

• Haberler yolda
• Bitiş çizgisine çok az kaldı
• Hızını asla azaltma

Ters Değnek Sekizlisinin Bize Verdiği Mesajlar

• Hızını arttırmalısın
• Boş işlerle uğraşma
• Bahane bulmaktan vazgeç
• Önce kendine bir yol belirler
• Başlamak bitirmenin yarısıdır

Düz değnek sekizlisi aşk hanenizde belirdiğinde,  monotonlaşan ve sıradan hale gelen ilişkinizin artık daha iyi hale geleceğini, kaybettiğiniz heyecan ve motivasyonu yeniden kazanacağınızı anlatmaktadır. İlişkinizi hareketlendirecek bir kıvılcımın sizi beklediğinden emin olabilirsiniz. Değnek sekizlisi, her zaman için aşk konusunda olumlu anlamlara sahiptir. Eğer ilişkiniz yoksa, yepyeni ve romantik bir ilişki için hazırlanabilirsiniz. Ters değnek sekizlisi ise, ilişkiniz olsa da olmasa da aşk hayatınızda yanlış anlaşılmaların başrolde olacağını ifade etmektedir. Aşk hayatınızda ve ilişkilerinizde her zaman açık olmaya, yanlış anlaşılmalara yer vermeyecek şekilde kendinizi ifade etmeye dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde, ilişkinizin zorluklarla karşılaştığını ve olumsuz etkilendiğini görebilirsiniz. 

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.