Değnek prensi sınırsız bir merak duygusunu ifade eder. Yeni bir yolculuğa veya projeye başlama hevesindesiniz. Kesin bir planınızın olmaması bile olasılıklar konusundaki heycanınızı azaltmıyor. Günlük hayatın yüklerinden etkilenmeye, yeni ve yaratıcı fikirleri hayal edebilme yeteneğiniz var. Ayrı yeten değnek prensi, hiç bir şeyin hayallerinizin önüne geçemeyeceğini söyler. Ters açılmış değnek prensi, yeni bir şeye başlama hevesinizin sorunlar, engeller ve muhalefet nedeniyle engellendiğini ve bunun sizde, motivasyon eksikliği ve yolunuz konusunda kararsızlık yarattığını gösterebilir. Ayrıca projenizi veya fikrinizi hayata geçirip geçiremeyeceğiniz veya daha fazla sorumluluk ve sorunla karşı karşıya kalacağınız konusunda endişeli olabilirsiniz. Sınırlayıcı tutumların, içsel korkuların ve endişelerin hayallerinizi gerçekleştirmenizin önüne geçmesine izin vermeyin.

Düz Değnek Prensinin Bize Verdiği Mesajlar

• Şans seninle
• Yeniliğe hazır ol
• Başlamak için tam zamanı
• İlk adımı sen at
• Başaracağına inan

Ters Değnek Prensinin Bize Verdiği Mesajlar

• Henüz zamanı değil
• Biraz daha hazırlık yap
• İlk adımın karşıdan gelmesini bekle 

Değnek prensi tarot kartının aşk anlamı, romantik yaşantınızda sayısız farklı fırsatla karşılaşmak üzere olduğunuzu söylemektedir. Yeni insanlarla tanışacağınızı, yakın zamanda pek çok konuda bilgi edineceğinizi ve her şeyin tam da istediğiniz gibi olacağını ifade eder. Eğer halihazırda bir ilişkiniz varsa, partneriniz ile birlikte yeni hobiler edinmek, birbirinizi daha çok tanımak ve birlikte güzel vakit geçirmenin tam vaktidir.Ters değnek prensi tarot kartı ise, ilişkiniz yoksa, karşınıza çıkan veya aklınızda olan insanların sizin için uygunolmayabileceğini anlatmaktadır. Bu nedenle, ilişkileriniz konusunda mutlaka dikkatli olmanız gerekiyor. Bu tarot kartı, partnerinizle yaşantınızda problemlerle karşılaşabileceğinizi de ifade edebilir. Bu sorunların üstesinden gelmek için mutlaka beraber hareket etmeniz, iletişimi en iyi şekilde sağlamanız gerekmektedir.
Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.