Düz değnek onlusu, fazladan bir yük, daha ağır bir iş yükü veya daha fazla sorumluluk üstlendiğinizi ifade eder. Sizi ağırlaştırıyor ve işleri sizin için daha da zorlaştırıyor olsa da, bunun geçici olduğunu biliyorsunuz. İyı haber şu ki Tarot'taki onlar bir döngünün tamamlanmasıni temsil eder ve değnek onlusu ile birlikte son görünüyor. Kendinizi sınırlarınıza kadar zorluyorsunuz ve hedefiniz için çok çalışıyorsunuz. Şimdi hayallerinizi gerçekleştirme yolunda o son adımları atıyorsunuz. Elbette, oraya vardığınızda, yorgunluk içinde çökebilirsiniz. Ancak buna değeceğinden her zaman emin olun. Bir tarot okumasında ters değnek dokuzlusu göründüğünde ise, genellikle kendi başınıza çok fazla şey yapmaya çalıştığınızın bir işaretidir. Herkes için bir şeyler yapmaya çabalarken, kendinizi onca yükün altında bocalarken bulabilirsiniz. Tüm bunları yalnız yapmak zorunda değilsiniz. Bazı sorumlulukları devretmeyi, bazılarını paylaşmayı ve bazılarına da hayır demeyi öğrenmelisiniz. Kendi ihtiyaçlarınızı ve kişisel refahınızı ilk sıraya koymanız zorunludur. Aksi halde kimseye yardım edemez hale gelmeniz kaçınılmazdır. Öncelik her zaman kendinizde olmalı.

Düz Değnek Onlusunun Bize Verdiği Mesaj
• Asla pes etme
• Biraz daha dayan
• Kendine gereken önemi ver
• Süreç yavaşda ilerlese sonuca yakınsın

Ters Değnek Onlusunun Bize Verdiği Mesaj
• Tembelliği bırak
• Hayatı daha planlı yaşa
• Hiç bir şey için çok geç değil
• Tek ihtiyacın son bir hamle yapmak

Değnek onlusunun aşk anlamı, kartın diğer anlamlarına kıyasla daha olumsuz olarak düşünülebilir. Bu olumsuzluğun sebebi, uğraşmanız gereken pek çok farklı konuya işaret etmesidir. Aşk hayatınız ile ailenizi, işinizi veya eğitiminizi bir arada yürütmeniz çok zor olabilir. Bu durum, sizi büyük stres altına sokarak ilişkinizin yolunda gitmemesine sebep olabilir. İlişkinizi korumak için mutlaka dürüst ve açık davranmanız gerektiğini unutmamalısınız. Partnerinizden destek istemek, sevdiklerinizin yardımını talep etmek işinizi kolaylaştıracaktır. Ters değnek onlusu tarot kartı  tarot falınızda çıktığı zaman ise, partneriniz ile eşit sorumluluk paylaşmadığınızı ifade ediyor olabilir. Özellikle, ilişkinizde üzerinizdeki yükleri partneriniz ile paylaşmadığınız için ilişkinizin istediğiniz gibi gitmediğine şahit olabilirsiniz. Eğer ilişkiniz yoksa, sizin sorumluluklarınızı eşit şekilde paylaşacak ve her zaman yanınızda olacak insanlara yönelmeniz en doğrusu olacaktır. Aksi takdirde, zorluk yaşayabilir, olumsuz durumlarla karşılaşabilirsiniz. 
Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.