Değnek kraliçesi sizden, girişim ve eylemlerinizde cesur olmanızı istiyor. Gerçek gücünüze sahip çıkın ve onu kullanmaktan korkmayın. Sunacak çok şeyiniz var, bu yüzden ışığınızı göstermenin tam zamanı. Kendinize inanın. Konuşmaktan ve duyulmaktan korkmayın. Kimse sizi susturamayacak. Her zaman sosyal bir kişiliği temsil eden Değnek kraliçesi, yaratıcı vizyonunuzu sürdürürken, başkalarıyla bağlantı kurarak ve kendinizi ortaya koyarak yoğun bir yaşam sürmenizi önerir. Siz doğuştan akıllı bir lidersiniz. Etrafınıza yaydığınız pozitif enerji bulaşıcı. Ters değnek kraliçesi ise, güven eksikliğiniz varsa sizi, benlik duygunuzu ve esnekliğinizi yeniden oluşturmak için enerjinizi ve dikkatinizi kendinize yöneltmeye davet ediyor. Hayatınızın kontrolünü, düşünce ve fikirlerini önemsediğiniz başkalarına devretmiş olabilirsiniz. Artık kontrolü ele almanızın zamanı geldi. Kim olduğunuzu hatırlayın ve beklentilere ters düşse de bunun sizin hayatınız olduğunu herkese hatırlatın.

Düz Değnek Kraliçesinin Bize Verdiği Mesajlar
• Eleştirilerin seni durdurmasına izin verme
• Zafere bir adım daha yaklaştın
• Başladığin işi bitir
• Cesaretini toplamanın tam zamanı

Ters Değnek Kraliçesinin Bize Verdiği Mesajlar
• O kadına fazla güvenme
• Olumsuzluklara değil başarıya odaklan
• Enerjini yanlış alanlara aktarma
• Yaptığın planlarda hala eksiklikler var

Değnek kraliçesi tarot kartı, aşk konusunda, her ne kadar fazlasıyla gururlu ve başına buyruk olsanız da hayatınızın iyiye gideceğine işaret eder. Eğer ilişkiniz yoksa, sizin bu durumunuza saygı duyan ve sınırlarınızı tanıyan birinin hayatınıza girme ihtimali yüksek demektir. Eğer ilişkiniz varsa, partneriniz ile aranızdaki konuları çok daha net konuşabileceğiniz, daha açık olabileceğiniz bir döneme işaret eder. Bu dönemde, yapacağınız her şey sizi fazlasıyla mutlu edecek, yaşantınızı düzene sokacaktır. Bu dönemde, ilişkilerinizin çok daha iyiye gittiğine, mutluluğun size geldiğine şahit olabilirsiniz. Ancak, unutulmaması gereken en önemli nokta, hiçbir zaman dürüstlüğü elden bırakmamanız gerektiğidir. Ters değnek kraliçesi tarot kartı, aşk konusunda çok bencil davrandığınızı, bu durumun kontrolden çıktığını ifade ediyor olabilir. Benmerkezci davranmanız sebebiyle, aşka olan ilginizi, partnerinize olan sadakatinizi kaybediyor olabilirsiniz. Bu konuda dikkatli olmanız fazlasıyla önemlidir. 

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.