Katina Aşk Falı Nedir?

                                                 

Katina falı, deste falı ya da aşk falı olarak da çeşitli isimlerle anılır. Tarot falı ile birçok benzerlik gösteren katina falının uzun soluklu bir geçmişi bulunmaz lakin mitoloji ile büyük bir bağ gizler arasında. Genellikle ‘’Deste’’ adıyla alınır. Toplamda 65 karttan oluşur. Katina falı özellikle aşk hayatı ile ilgili konularda iyi, kaliteli ve kesin sonuçlar verir. Katina falı destesinde yer alan tüm kartların daha önceki geçmişlerde yaşanıldığına dair büyük bir inanç vardır. Katina destesinin içinde ye alan kartlar Maglar, Elementler, İnsanlar, Atlar ve 35 farklı sembol bulunur. Bu kartların her biri yaşam hakkında ipuçları verir.

Bakılma yöntemi genellikle Tarot falında yer alan kelt açılımı ile olur. Katina falında en önemli olan şeylerden bir tanesi, kartlar açılmadan önce element ruhları kartları ayrılır ve seans sonunda sorunun olumlu ya da olumsuz cevabını bu karta göre değerlendirme altına alınır. Klasik tarottan farklı olarak Katina destesi dilden dile aktarılmış olan bilgilerle bakılır lakin tarotta her kartın anlamı farklı ve özeldir.

Katina falında ilişki açılımı, iki kişi arasında var olan ilişki hakkında bilgiler verir. Bu ilişkiler ağırlıklı olarak aşk hayatı ile ilgilidir lakin iş, komşuluk veya aile ilişkileri ile ilgili de olabilir. Bu açılımda toplam 7 kart seçilir.

Katina falında karar açılımı, birden fazla seçeneğin bulunduğu bir durum hakkında karar verilmesi adına açılır. Bu falda da toplam 7 kart seçilir.

Katina falında İmparator Haçı açılımda ise istenilen her türlü soru sorulabilmektedir. Bu soru üzerinde gelişim süreci, arka planda olan olaylar, gelecek zamanda olacaklar, neden – sonuç ilişkisindeki sorular bu fal ile yanıtlanır. Toplamda 10 kart seçilir.

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.