Kahve Falında Yılan Görmek Ne Anlama Gelir?

Bir kimsenin kahve falına bakılmaya başladığı zamanlar bizlerin fark etmediği bir sürü sembol bulunur. Bu sembolleri fark edememe sebebimiz için kahve falına bakma dalında yeterince kendimizi geliştirmemiş olduğumuzdandır. Her şeye rağmen kahve falında yılan görmek en sık karşı karşıya kalınan durumdur. Kimi zaman falda direk ortaya çıkar, kimi zaman ise bizler incelerken fark edebiliriz. Bu sebeplerden dolayı falda yılan en çok rastlanılmakta olan hayvan figürlerinden birisidir.

Kahve falında yılan çok olumlu yorumlanmayan bir hayvandır. İnsanların sıklıkla yılandan korkması durumu da bu olumsuz yorumlamada etkilidir. İlk olarak falda çıkan yılan figürünü bir düşman, bir dedikodu ya da sinsi bir insan olarak yorumlanmaktadır. Eğer yılanın kuyruğu kendi gövdesine göre daha kalınsa yorumculara göre bu mutlaka bir düşmanı sembol eder. Bu düşman, falına bakılan kişinin en yakın çevresinde yuva yapmış olan bir arkadaştır. Fallarında yılan gören kişiler arkadaş çevresini kontrol etmelidir.

Bununla birlikte falda yılan görmek; bir sürü vaatte bulunan bir insanın yarı yolda bırakacağı anlamına da gelir. Yani iyi gününüzde yanınızda olan, her şeyin üstesinden beraber geleceğinizi söyleyen tüm insanlar size sırtını dönecektir. Bu insandan kaynaklı olarak büyük bir sıkıntılı dönemden geçeceği, maddi ve manevi kayıplar yaşayacağı yorumlanır.

Falda yılan görmek fincan üzerinde bulunan konumuna göre de farklı anlamlar teşkil edebilir. Eğer yılan kahve fincanının dibinde ise; kişinin hayatının birden karışacağını semboller. Buna ek olarak aile içi bir miras kavgası olacağını da temsil eder. Eğer yılan kahve fincanın yanlarında ise, iş birliği içerisinde olan düşmanları temsil eder. Eğer falda bir insanın ellerinin ya da ayaklarının altında yılan varsa, kısa süreli bir sıkıntının ardından refaha kavuşulacağı yorumlanır. Eğer kahve tabağında bir yılan sembolü varsa da aile içine girmeye çalışan bir düşman olduğunu sembolize eder.

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.