Kahve Falında Timsah Görmek Ne Anlama Gelir?


Kahve falında timsah görmek; rakip ya da düşman anlamına gelir. Fal sahibinin çevresindeki rakiplerle bir mücadeleye gireceğini ya da düşmanları ile aralarının daha da kızışacağını söyler. Kahve falında timsah uğursuzluk getirir ve can sıkacak olayları belli eder. Kimi falcılar kahve falında timsah görmeyi sabır anlamında yorumlar. Buna göre fal sahibi olaylar karşısında sabırla beklemelidir. Eğer fal sahibi sabırlı olursa olumlu sonuçların ortaya çıkacağını semboller.

Kahve falında timsah görmek düşmana, haram karanca, alçak kimselere yorulur. Fal sahibi bu kimselere karşı büyük bir başarı elde etmek için mücadele etmelidir ve gücünü kanıtlamalıdır. Fal sahibi kendi müdahalesi olmadan aile ve iş çevresinde ortaya çıkan problemleri çözmek için acele etmeden adımlar atmalıdır. Eğer acele ederse zarar uğrayacaktır.

Kahve falında timsah görmek demek fal sahibinin duygularını karşısındaki kişilere aktarırken cesur ve direk olarak aktarması gerektiğini temsil eder. Bir diğer manası ise çalıştığı işleri oluruna bırakarak yoluna devam etmesi yönündendir. Kahve falında yavru timsah görmek ise; fal sahibinin başına gelecek olan olumsuzluklara üzülmemesi ve gelecek günlere odaklanması gerektiğini semboller. Bu süreçte fal sahibinin karşısına çıkan engeller üzerinde dikkat kesilmeli lakin ilerlemeye devam ederek hedefinden aşla şaşmamalıdır.

Kahve falında timsah ağzı görmek okul veya iş hayatında büyük bir başarıyı simgeler. Evli kimselerin çocukları üzerinde büyük bir başarıyı gösterir. Fal sahibi çevresinden bir sürü övgü alacaktır. Kahve falında timsah ağzı birileri tarafından kıskanılmak olarak da yorumlanır. Bu birileri fal sahibini üzmek üzere hareket ettiğini semboller. Lakin falda görülen timsahın yanında bir ırmak varsa bu sıkıntılı kıskançlık döneminin gelip geçici olduğuna işarettir.

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.