Kahve Falında Makas Görmek Ne Anlama Gelir?

                                             

Kahve falında makas görmek, fal sahibinin hak etmediği hadiselerle yüzleşeceğine işaret eder. Aynı şekilde tahammül edilemeyen hareketleri de göreceğini işaretler. Bazı falcılara göre falda makas görmek fal sahibinin işlemediği bir suçu üstlenmesi anlamına da gelir.
Falda makas görmek kederli ve problemli yarınların geldiğini semboller. Aynı şekilde kahve falında makas çocuk sahibi olmaya ve ailenin genişlemesine işaret eder.

Kahve falında makas gelirin, malın, mülkün sembolcüsüdür. Fal sahibinin sıkıntılı günlerin yakın bir zaman içerisinde hem maddi hem de manevi açılardan yardımlar sayesinde atlatacağına işarettir. Aynı şekilde falda makas görmek fal sahibinin kimselerle ne alacağının ne de vereceğinin kalmayacağına da işaret eder. Ek olarak bazı falcılara göre falda makas görmek fal sahibinin parasal kayıplar yaşayacağına yorar.

Falda ağzı açık makas görmek, kötü şans ve talihe işarettir. Fal sahibinin çok güvendiği bir insanın ihanetine uğrayacaktır. Ancak fal sahibi biraz sabırlı olursa her şeyin üstesinden gelebilir lakin sabırlı davranmazsa yaptığı her şeyi sıfırdan başlaması gerekmektedir. Kahve tabağında makas görmek ise, borcu olan kişilerin borçlarını yakın bir zamanda ödeyeceği anlamına gelir.

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.