Kahve Falında Ev Görmek Ne Anlama Gelir?


Kahve falında ev görmek demek yeni bir düzen kurmak için tam zamanın geldi demektir. Yaşam standartlarını değiştirecek konular hakkında önemli kararlar alınacağına, hayatın büyük bir değişime gireceğini bildirir. Falda ev görmek; hobi ve uğraşlarınız üzerinde fazla zaman ayırarak kendinize zaman ayırmanız gerektiğini, kendi kendinizi iyileştirmek gerektiğini semboller. Ayrıca kahve falında ev görmek, fal sahibini aşırı mutlu edecek bir olayın gelişeceğini de söyler.

Kahve fincanının tam ortasında bir ev şekli çıkmışsa eğer, fal sahibinin ev alma planları olduğunu ve bu planların daha fazla ertelenmemesi gerektiğini ifade eder. Falda görülen evin bir çatısı yoksa; hane içine birkaç gün içerisinde misafirlerin geleceği anlamına gelir. Aynı şekilde ev figürünün üstünde bir baca bulunuyorsa bolluk ve bereketin artacağına işarettir. Bacalı ev görmenin bir diğer manası da maddi kazançların artacağı yönündendir.

Kahve falında bir evin sadece çatısını görmek; bekar kimselerin artık evliliğe ve ardından bir bebek sahibi olmayı işaret eder. Aynı şekilde evli kimselerin de aile için huzurun artacağını simgeler. Sorunların daha fazla olmayacağını ve yavaş da olsa çözüleceğini, yakın zamanda güzel ve beklenmedik haberlerin doğacağını semboller.

Bazı falcılar için kahve falında ev şeklinin çıkması emeklilik manasına da gelir. Çalışılan iş yerinde fazlaca yorulmuş olduğunu ve bu yorgunluktan kaçmak için emeklilik elde etmek istediğini semboller. Kahve falında dumanı tüten bir ev görmek; huzur dolu bir yuvayı temsil eder. Evlilik sembolü olarak da yorumlanabilir. Kısa zamanda bir evlilik teklifinin gelebileceğini ve bu evliliğin bolluk ve bereket getireceğini simgeler. Kahve falında dumanı tüten bir ev görmenin diğer anlamı da küslüklerin ortadan kalkmasıdır. Aile arasında ya da arkadaşlık arasında olan küslüklerin artık son bulağı, fal sahibi sayesinde barışılacağı anlamına da gelir.

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.