Kahve Falında Elma Görmek Ne Anlama Gelir?

                                      

Kahve falında el görmek; fal sahibinin temiz kalpli olduğuna, sağlığının iyi olduğuna ve fal sahibine mutluluk getirecek haberlerin olduğuna işarettir. Falda elma görmek fal sahibinin iyi niyetinin yakın zamanda karşılığının çıkacağına yorumlanır. Fal sahibine zarar vermek isteyen insanlar yenilgiye uğrayacaktır ve fal sahibinin yapmış olduğu tüm iyilikler yakın zamanda geri dönüş sağlayacaktır.

Kahve falında el görmek fal sahibinin maddi sıkıntılarının gideceğine, yerine bol kazançlı günlerin geçeceğine delalet eder. Falda elma görmek fal sahibini hayal kırıklığına uğratan konular üzerinde yeni ve güzel gelişmelerin olacağına da işaret eder.

Kahve falında kurtlu elma görmek; fal sahibinin çevresinde kıskanç, içi fesatlık dolu olan bir insana işaret eder. Çevresindeki insanların başarılarını kıskandığına ve bu başarılar önüne taşlar koymaya çalışacağı anlamına gelir. Bu durum fal sahibini biraz yıpratabilir. Kahve falında elma kurdu görmek; fal sahibinin içerisinde şüphelerin uyandığını ve süreklilik halinde soru işaretlerinin olacağına işaret eder. İç huzursuzluklar, hayatın olumsuz yönden ilerlemesi fal sahibinin kafasını karıştıracaktır.

Kahve falında elma ağacı görmek; bolluk ve bereketin daimi olması anlamına gelir. Fal sahibinin iş hayatında yeni gelişmelerin meydana geleceğine ve maddi artışların olacağına yorumlanır. Falda yarım elma görmek; fal sahibinin hedefleri için verdiği mücadelede başarılar sağlanacağına ama hayallere tamamen kavuşmak için sabırlı ve azimli olması gerektiğine yorumlanır.

Kahve falında elma çöpü görmek; maddi konularda sıkıntı çekilebileceğine, birikimlerin azalacağına ve borçların artacağına yorulur. Bu süreç içerisinde fal sahibi her şeye sıfırdan başlamak zorunda kalabilir.

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.