Kahve Falında Davul Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve falında davul görmek beklenilen bir haberin yakın zamanda geleceği anlamına gelir. Lakin bu haber düşünüldüğü gibi mutluluk değil hayal kırıklığı ve üzüntü getirebilir. Falda davul görmek; yalan sözlere, cahilce davranışlara ve dedikoduya işarettir. Fal sahibi bu süreçte yüklü bir paraya ihtiyaç duyacak ve borçlarını acil bir şekilde ödemesi gerekecektir. Bu sıkıntılı süreçten fal sahibinin beklenmedik bir yerden para almasıyla kurtulacağı olarak da yorumlanır.

Kahve falında davul görmenin bir diğer anlamı ise iş hayatında yeni fırsatların ortaya çıkacağına delalet eder. Fal sahibi karşısına çıkan fırsatları dürüst ve gerçekçi olarak değerlendirdiği zaman kazançları artmaya devam edecektir.

Kahve falında davulcu görmek demek; büyük haberlerin yayılmasına ve herkesin fal sahibi hakkında konuşmasına yorulur. Kahve falında davul çalmak ise; fal sahibinin arkasından dedikodu yapan insanlara gereken cevabın verileceği anlamına gelir. Her kim fal sahibi hakkında dedikodu yapıyorsa bu ortaya çıkacak demektir.

Falda davul çalan bir adam görmek bir erkekten müjdeli bir haber almak demektir. Bu haber fal sahibine yardımcı olacaktır ve fal sahibinin önüne fırsatlar çıkartacaktır. Aynı şekilde falda davul tokmağı görmek hane içerisinde bir düğüne vesile olur. Fal sahibi bekarsa, kısmetinin açılacağı anlamına gelir. Kahve tabağında davul görmek hane içerisinde neşe getirecek olayların var olacağını haber eder.

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.