İskambil Falında Maça Serisi Anlamları

Maça Ası

Beklenmedik bir kötü haberin temsilcisidir. Bu haber bir işten, sınav sonucundan ya da evraklarla ilgili olabilir. Yanında açılan kart kişiyi ne derece etkileyeceğini, bundan ne kadar zarar alacağını gösterir.

Maça İki

Dışarıdan bir bayanın yatağını ifade eder. Bu kart başka bir sevgiliyi ya da varsa bu sevgilinin düşüncelerini aktarır.

Maça Üç

Kötü niyetli bir insanın fal sahibine karşı yapacağı tehlikeli bir olaya işaret eder. Bu kartın yanına bir insan figürü çıkarsa bu kötülüğü yapacağı kişinin cinsiyeti belli olur. Aynı şekilde ne tarz bir kötülük yapacağı da etrafında bulunan diğer kartlarla yorumlanır.

Maça Dört

Zamansız kararları işaret eder. Bu durumda fal sahibi hiç beklemediği zamanlarda aklında bile olmayan kararların alacağı anlamına gelir.

Maça Beş

İçki sofrasını işaret eder. Yanlarındaki kartlarla nasıl bir sofra olacağını anlatır. Bu sofra üzüntü ve efkar dolayısıyla mı kurulacağını yoksa sevinçten kurulacağını mı belli eder.

Maça Altı

İstikrarlı bir ilerlemeyi semboller. Fal sahibinin bir iş, okul ya da ilişki konusunda istikrarlı bir şekilde ilerlediğini semboller.

Maça Yedi

Bir düğünü temsil eder. Bu durum bir nişan, söz ya da nikah da olabilir. Çevresinde açılan kartlar bu düğünün erteleneceğini mi yoksa zamanında olacağını mı göstermektedir.

Maça Sekiz

Yenilenen bir umut anlamına gelir. Bu durumda fal sahibinin kalbinde yenilenmeyi bekleyen umutların yenileneceğini gösterir.

Maça Dokuz

Yaklaşmakta olan bir sıkıntıya işarettir. Bu bir tehlikedir. Bir ihanet, haksızlığa uğramak, hırsızlık ya da geçirilecek olan bir kazayı ifade eder.

Maça On

Sıkıntıyı temsil eder. Sıkıntının kaynağına neden olan insanı etrafındaki kartlar sayesinde bulunabilir.

Maça Vale

Kuruntuları simgeler. Kişinin neye takıldığını, ne için huzursuz olduğunu ve bu kuruntuların doğru olup olmadığını çevresinde açılan kartlar ile yorumlanabilir.

Maça Kız

Hane dışındaki bir kadını işaret eder. Bu kadın bir arkadaş ya da akraba olabilir. Çevresinde açılan kartlar ile kişiliği hakkında yorum yapılabilir.

Maça Papaz

Hükümet kapısını temsil eder. Bu bir hastane, okul, devlet dairesi gibi kurumlar olabilir ve bu kurumlarda işlerin ters gideceğini anlatır.

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.