Akrep Burcu Erkeği Özellikleri

                                  

  • Elementi: Su
  • Gezegeni: Plüton
  • Rengi: Kırmızı, bordo, siyah
  • Günü: Salı
  • Uğurlu Sayıları: 8 – 11 – 18 – 22
  • Uğurlu Taşları: Yakut, Opal, Lal
  • En Sevdiği Şeyler: Gizem, tehlike, tıbbı bitkiler, deri kıyafetler
  • En Nefret Ettiği Şeyler: Basit insanlar, samimiyetsizlik, özel sorular
  • Gizli Tutkusu: Başkasının hayatına dair her şeye hakim olma isteği
  • Güçlü Yanları: Fiziksel güçte fazlalık, psikolojik direnç, sabır ve sükut
  • Zayıf Yanları: Kıskançlık, pasif – agresif tutum, bencillik

Akrep burcu erkeği dışarıdan oldukça dengeli ve sakin bir hava çizer. Kişisel kontrolünün güçlü olduğuna dair gösteriş yapar. Bu gösterişin temel sebebi bünyelerinde barınan duyguları saklamaya çalışmaktır. Özellikle yükselen burcundan destek alıyorsa Akrep erkeğinin duygularını anlamak zaman ister.

Çoğunlukla soğukkanlı ve ilgisiz davranır, ulaşılması güç erkek profili çizer. Akrep erkeği, ilgi duyduğu kadına göre değişebilme becerisine sahiptir. İlgi duyduğu kadını inceler, zihninde kendisini etkileyen tüm özellikleri listeler. Çoğunlukla Akrep erkeği etrafında bulunan kadın, erkeğin zihninden geçen düşünceleri fark edemez. Kadın karakteri her şeyin sıradan olduğunu düşünürken Akrep erkeğinin çekiciliğinden kendini alıkoyamaz.

Akrep erkeğinin gizemleri altında büyük bir duygusal kişilik vardır. Özellikle 20’li yaşlarında bir kadını sevme orantısıyla eş değer savunmasızlık ortaya çıkar. Bu durumda Akrep erkeği içsel bir çatışma içerisine girer. Bu yüzden ilişkiler içerisinde süreklilik halinde küçük tartışmalar hakimiyet halinde olabilir. Akrep erkeği sevdiği kadının özelliklerini kendi üzerinde taşır. İçerisinde yatan duyguların farkında olmasından dolayı, büyük bir hırs ile ideal erkek rolüne girmek için mücadele eder. Eğer ki Akrep erkeği aşık olursa, yıllar boyu bir sadık kalma durumu ortaya çıkar.

Kontrolü elinde tutmak istediğinden dolayı, karşı cinsin istediği hiçbir şeyi vermez. Çok ani duygu değişimler geçirmektedir. Aynı gün içerisinde mutluluktan havalara uçtuktan birkaç saat sonra üzüntüden kendisini harap edebilir. Lakin bu durumun altında karşısındaki kadına zarar vermek ya da üzmek barınmaz. Akrep burcu erkeğinin libidosu yüksektir. Karşısındaki kadının zevklerini ön planda tutarak ilişki içerisinde tecrübesini ve olgunluğunu sergilemeye bayılır.

Bir Akrep burcu erkeği ile yaşamak istiyorsanız onu çok iyi bir şekilde anlamanız gerekmektedir. Onu anlamak için bu erkeği karşı büyük bir sevgi beslemeniz gerekmektedir. Birçok insan akrep erkeğine güvenmez. Bunun sebebi akrep erkeğinin kendi duygularını dış dünyaya yansıtmıyor olmasındandır.

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.