Boğa Burcu Kadının Özellikleri

                                      

  • Elementi: Toprak
  • Gezegeni: Venüs
  • Rengi: Yeşil, pembe
  • Günü: Cuma, Pazartesi
  • Uğurlu Sayıları: 6 – 4
  • Uğurlu Taşları: Turkuaz taşı, Topaz, Pembe kuvars, Safir, Yeşim
  • En Sevdiği Şeyler: Fotoğraflar, dağlar, müzik, gurme yemekler, yemek pişirmek, kaliteli giysiler.
  • Gizli Tutkuları: Her şeyin en iyisine sahip olma
  • Güçlü Yanları: Güvenilir, sabırlı, pratik, sorumluluk sahibi
  • Zayıf Yanları: İnatçı, sahiplenici

Boğa kadını yumuşak yanlı, bilge, sabırlı ve güçlü olarak birçok erkeğin hayallerindeki kadını semboller. Dış görünüşe önem verir, bu durum altında erkeklerde ilgi çekici duygular uyandırmayı amaçlar. Boğa kadınının şımartılma isteği yüksektir. Lakin erkekleri her türlü etkileyebilmektedirler.

Aynı şekilde boğa kadını doğal ve sade olan bir yan da barındırmaktadır. Derin düşüncelere dalarlar, farklı aktivitelerle uğraşma ya da özel yetenekler konusunda belirgin özellikleri olmayabilmektedir. Boğa kadını eşine ya da sevgilisine bağlıdır. Kendisi ile ilgili olan her şeyi sevgilisine ya da eşine sunmaya hazırdır. Bu durumda azmi ve vefası hayranlık uyandırmaktadır. Lakin bazı anlarda ilişkilerde aşırı bağımlılık sergilemektedir.

Boğa kadınından ayrılmak için erkeğin gerçek manada hissizleşmesi ya da her şeyden vazgeçmesi gerekmektedir. Çünkü boğa kadını zamanı geldiği zaman her şeyini adadığı kişinin gelecek için ciddi bir adım atacağını düşünür. Boğa kadını bu yüzden ilişkilerde fazlaca sadık ve sabırlıdır.

Geleneklere ve geçmişe olan ilgisi boğa kadınının şehre olan ilgisinden fazladır. Aynı şekilde boğa kadını hayatındaki istikrarları ve huzuru sarsmamak için yeni bir değişime kalkışmadan önce hazırlık ve plan yapar. Daimi açık konuşur. Bir boğa kadını ile yaşam sürdürmek isteniliyorsa sözlerin ardında durulması gerekmektedir. Eğer ki karşısındaki insanın davranışlarını anlaşılmazsa boğa kadını o kişiyi zayıf ve güvenilmez olarak görür.

Sağlam bir pratik zekası ve iş stratejilerinde güçlü bir yan bulunmaktadır. Fazlaca gerçekçi ve samimidir. Boğa kadınının her insanın farklı olduğunu algılaması zaman alır. Karşısında gördükleri kişilerin dış görünüşü hakkında milyonlarca bilgi sunabilir. Lakin kişilerin iç yüzünü iyi tahmin edemediği için birçok kez huzuru bozulur. Her şeyden öte boğa kadının işin sonunda birçok deneyim kazanarak güçlenir ve sarsılmaz bir hal alır.

Gerçek fal baktırmak için Fal Sokağı'nın ünlü yorumcularına mesaj veya telefonla ulaşabilir ve anında şimdi buraya tıklayarak canlı fal baktırabilirsiniz.